Ik ben Miriam de Mol en woon in Nistelrode, gemeente Bernheze samen met mijn man en twee zonen.

Vanuit mijn rol als mantelzorger voor mijn ouder(s) weet ik hoe lastig het is om uit te zoeken waar je moet zijn met zorgvragen alles uit te zoeken en te regelen. Door mijn interesse in steeds veranderende regels in ‘zorgland’ voelde ik de behoefte om mantelzorgers hierbij ondersteuning te bieden. Het starten met de post HBO opleiding tot Mantelzorgmakelaar in 2019 was voor mij een logische keuze. Na het afronden van de opleiding in juni 2020 ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan als zelfstandig Mantelzorgmakelaar.

Mijn voorgaande HBO opleidingen als Maatschappelijk dienstverlener en post HBO opleiding Sociaal Juridische dienstverlening sluiten goed aan bij mijn werk als Mantelzorgmakelaar. Zowel in de sociale als commerciële sector heb ik ruime werkervaring opgedaan.

Het begeleiden van mensen om tot het beste resultaat te komen. Het bieden van maatwerk omdat elke mantelzorger en elke situatie anders is. Ondersteuning bieden aan mensen die het heel hard nodig hebben om mantelzorger te kunnen blijven. Samen werken met andere partijen en daarbij de beste zorg en ondersteuning vinden. Onafhankelijk en professioneel werken. Dat is mijn uitgangspunt.

Door middel van jaarlijkse bijscholing en samenwerking met collega’s ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in regelgeving om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ik informeer, wijs de weg en waar nodig neem ik taken uit handen.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaar (BMZM) en sta in geschreven bij het kwaliteitsregister. Dit is voor u de verzekering dat u deskundig begeleid wordt en uw privacy gewaarborgd blijft.

Bel op 06-29 23 06 50,  zodat ik u kan informeren, helpen of vul het contact formulier in.